Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Antakya Belediyesi ile MKÜ işbirliği yapacak

Yayınlanma Tarihi : 14.02.2016 00:00 Bu haber 857 defa okundu

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ve beraberindeki heyet, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Antakya Belediyesi ile MKÜ işbirliği yapacak

Ziyarette Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’ye Başkan Yardımcıları Mustafa Kemal Karakaplan, Erhan Tartıcı ve daire müdürleri eşlik etti.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, kurumlar arasında işbirliği kapsamında şehri yeniden inşa etme konusunda MKÜ ile ortak çalışmaların sürdürüldüğünü ifade ederek; MKÜ ile kurumsal işbirliğini güçlendireceklerini aktardı. Başkan İsmail Kimyeci, yeni çalışmalar ile ilgili Rektör Prof. Dr. Hasan Kaya’ya bilgiler verdi.

MKÜ ÖNCELİĞİMİZ OLDU

Başkan Kimyeci, “Üniversitemiz ve öğrencilerimizden gelen talepler bizim için her zaman önemlidir. Değerli Rektörümüzle sürekli iletişim halindeyiz. Şehrin geleceğini ilgilendiren her konuda istişarelerimiz sürüyor. Yurdun birçok bölgesinden Hatay’a okumak için gelen öğrencilerimiz bizim misafirimizdir. Öğrencilerimize her türlü desteği sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Antakya Belediyesi’nin her zaman örnek çalışmalara imza attığını bu vesile ile Başkan Kimyeci’nin yapmış olduğu tüm hizmetlerin şehre büyük katkı sağladığını ifade etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol