Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Ankaragücü Karşısında Alınan 1 Puandan Mutlu Değilim!

Yayınlanma Tarihi : 22.12.2023 20:25 Bu haber 102 defa okundu

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Ankaragücü deplasmanından golsüz eşitlikle ayrıldıkları maçın ardından konuştu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Ankaragücü Karşısında Alınan 1 Puandan Mutlu Değilim!

Alınan 1 puandan mutlu olmadığını belirten Volkan Demirel, "Emre'ye de sorsanız o da mutlu değildir. Çünkü bizler hep kazanmak isteyen hocalarız. Bugün birer puanla ayrıldık. İlk yarı Ankaragücü maçı da bitirebilirdi. Biz şanslıydık, ikinci yarıda bizim oyunumuz yapmış olduğumuz değişikliklerle daha üstün taraf bizdik ama atamadık. Birer puanla ayrıldık. Söyleyecek de fazla bir şey yok" dedi.

Son dönemde Türk futbolunda yaşanan olaylara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Demirel, "Türk futboluna zarar veriyor. Bizim hep beraber Türk futbolunun daha iyi nereye götürebiliriz, düşünmemiz gerekiyor. Önce bunun için herkesin üzerine düşeni yapması gerekiyor. Ben kendi adıma her zaman bizim de yanlışlarımız var, bizim de hatalarımız var ama her zaman Türk futbolunu daha iyi nerelere taşıyabiliriz düşünüyorum. Bunun için çalışıyorum. Oyuncu yetiştirebiliyorsak benim için puan almaktan daha önemli. O yüzden de bu yolda da ilerlemeye devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Taraftarları seven bir hoca olduğunu aktaran Demirel, stadyumları doldurmaları gerektiğini belirtti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol