Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Altınkaya’da öğrencilerin Karne Sevinci!

Yayınlanma Tarihi : 20.01.2024 22:39 Bu haber 79 defa okundu

Okul öncesi, ilk ve orta dereceli okullarda okuyan öğrenciler karnelerini alarak 11 Eylül Pazartesi günü  başlayan 2023-2024 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatiline başladılar. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Altınkaya’da eğitim gören öğrencilerin karne heyecanı yaşadığı günde okula yeni başlayan okul öncesi öğrencileri ilk kez karne ile tanıştı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Altınkaya’da öğrencilerin Karne Sevinci!

Oldukça heyecanlı oldukları gözlenen ve Velileri ile birlikte notlarını inceleyen öğrencilerden kimi okuldan mutlu ayrılırken, kimisi ise notlarının düşük olması nedeniyle mutsuz ayrıldı. Öğrenciler karne sevinci yaşarken öğretmenler ve yetkililer, dersleri kötü olan öğrencilere kızmamaları, karnesinde zayıf bulunan öğrencilere velilerin dikkatli davranması gerektiği konusunda uyardılar. Karne dönemi hem de ebeveynler, hemde hem öğrenciler açısından neleri eksik yaptıklarını, neleri tamamlamaları gerektiğininin göstergesi olduğu belirtilirken, asla çocukların başkaları ile kıyaslanmaması gerektiğini belirten uzmanlar, kötü derslerin üstesinden gelebileceğini, başarılı olabileceğini hatırlatılması gerektiğini altını çizdiler.Altınkaya’da öğrencilerin Karne Sevinci!

Bir dönem boyunca öğrencileri için büyük çaba harcayan öğretmenler öğrencilerinden iki hafta sürecek yarı yıl tatilinde boş vakitlerinde kitap okuyarak iyice dinlenmelerini istediler.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol