Hatay Mahalli Haber
MENÜ

24 Kasım’da Iş Bırakıyor, 25 Kasım’da Büyük Ankara Buluşmasını Gerçekleştiriyor, Atamıza Yürüyoruz!

Yayınlanma Tarihi : 24.11.2023 12:22 Bu haber 113 defa okundu

Eğitim-İş Hatay Şubesi, 24 Kasım'da iş bırakıyor, 25 Kasım'da büyük Ankara buluşmasını gerçekleştirerek, Ata'sına yürüyecek.

Paylaş Paylaş Paylaş
24 Kasım’da Iş Bırakıyor, 25 Kasım’da Büyük Ankara Buluşmasını Gerçekleştiriyor, Atamıza Yürüyoruz!

Eğitim-İş Hatay Şubesinden yapılan yazılı açıklamada, "Meslek onurumuza, eğitime, çocuklarımıza, geleceğimize sahip çıkıyoruz. Eğitim-İş olarak,, Başöğretmenimiz Atatürk’e saygımızı sunuyor, haklarımızı arıyoruz.

Eğitimi gerici ve piyasacı hale getiren, eğitim emekçisinin haklarına ve itibarına sistematik biçimde saldıran, çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitim hakkını gasp eden anlayışa karşı 24 Kasım’da, iktidarın riyakar kutlamalarını reddediyor, eğitimin tüm bileşenleriyle üretimden gelen gücümüzü kullanarak iş bırakıyor, 25 Kasım’da Büyük Ankara buluşmasında, Anıtpark’ta mitingimizi gerçekleştirip ellerimizde karanfillerle Atamıza, Anıtkabir’e yürüyoruz.

Haklarımız için, taleplerimizi sağır kulaklara işittirmek için, tıpkı öğrencilerimize öğrettiğimiz gibi haksızlık karşısında sessiz kalmayacağımızı vurgulayacağız.

Unutulmasın, eğitim sadece bir faaliyet değil her ülke için geleceğe uzanan en sağlam köprüdür. Eğitim emekçisi sadece bir meslek uzmanı değil, geleceğin mimarıdır. Dolayısıyla 25 Kasım’da Başkentte haykıracağımız gerçekler, sadece eğitim emekçisinin sorunları değil aynı zamanda memleket meselesidir.

Bu yüzden eğitim ve eğitim emekçisinin sorunlarına gözünü kapatmayan tüm siyasi partileri, tüm demokratik kitle örgütlerini ve ülkesi için iyi bir eğitim sistemi ve iyi bir gelecek düşleyen tüm yurttaşları 25 Kasım’da aramızda olmaya, eğitimine, çocuklarına, geleceğine, sahip çıkma sorumluluğuyla mücadelemize omuz vermeye davet ediyoruz" denildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol