Hatay Mahalli Haber
MENÜ

2023 Yılı Bizim Için 'yıkım Yılı' Oldu!

Yayınlanma Tarihi : 01.01.2024 20:32 Bu haber 170 defa okundu

Antakya Güllübahçe Muhtarı Rafet Yavrum, 2024 yılını karşılarken yayınladığı mesaj ile tüm Hatay ve Antakyalıların yeni yılını kutladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
2023 Yılı Bizim Için 'yıkım Yılı' Oldu!

Güllübahçe Muhtarı Rafet Yavrum; yeni yıl nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında şu sözlere yer verdi;

"Geçtiğimiz yıl bizim için yıkım yılı oldu, doğruyu söylemek gerekirse, 2023 yılı bizim için hiçte iyi geçmedi. Şubat ayında yaşadığımız deprem felaketi ile sarsıldık. Öyle büyük bir afet yaşadık ki, öyle böyle değil, 'asrın felaketi'ni yaşadık. 6 Şubat depremi mahallemizde taş üstüne taş bırakmadı. Tarihi ve kültür varlıklarımız ne yazık ki, yerle bir oldu. Hepimizi derinden üzen bu felaketin yaralarını sarabilmek için bir olduk, birlik olduk. İnsanlarımıza yardım edebilmek için tüm gücümüzle seferber olduk. Zorlu süreci hep birlikte aşmaya çalıştık. 

2023 yılını acı hatıralarıyla geride bırakıyoruz, içimizdeki büyük umutlar, beklentiler, coşku ve heyecanla hep beraber yeni bir yıla giriyoruz.  İnşallah yeni yılda Antakya'mızı ve mahallemizi ayağa kalkmış olarak görmeyi, insanlarımızın da tekrar evlerine dönmelerini arzu ediyoruz. 

Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, hayatını kaybeden insanlarımızın yakınlarına da sabırlar diliyorum. 

2024 yılının başta mahallemize, şehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya barış, hoşgörü, huzur ve refah getirmesini diler, hemşerilerimin yeni yılını en samimi duygularımla kutlarım."

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol