Hatay Mahalli Haber
MENÜ

2016 Kış ayakkabı fuarında atso rüzgarı esti

Yayınlanma Tarihi : 03.10.2016 00:00 Bu haber 710 defa okundu

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Hatay'ın lokomotif sektörü olan ayakkabı imalatçılarını aynı yıl ikinci defa uluslararası fuarlarla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
2016 Kış ayakkabı fuarında atso rüzgarı esti

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Çinçin, fuara katılan firmaları  stantlarında ziyaret etti. Fuarda konuşan ATSO Başkanı Hikmet Çinçin Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı ile birlikte fuarlar konusunda uyum içerisinde çalıştıklarını, fuara katılan firmaların  stant giderlerini DOĞAKA’nın konaklama giderlerinin ise odamız tarafından karşılanarak fuara katılan firmaların büyük yüklerden kurtulduğunu ve yeni pazarlar kazandıklarını ifade etti. Çinçin, ziyaretleri esnasında Hatay firmalarının ürettiği Ayakkabılar ile firmalarımızın sektörde öncü olduklarını bir kez daha görme imkanı bulduklarını sözlerine eklerken, Ayakkabıcılık sektöründeki firmalarımızın tek eksiğinin markalaşma olduğunu dile getirdi. Markalaşma sorununun bir diğer çözüm yolu olan büyük fuarlara katılımın çok önemli olduğunu ve firmalarımıza maddi destek sağlayarak  bu sorunu aşmalarına yardımcı olduklarını dile getirdi.

Daha sonra sözü alan Ayakkabıcılar Odası Başkanı Gökhan Oral ise gerek ATSO’ya gerekse DOĞAKA’ya ayakkabıcılık sektörüne yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ederken, ATSO ve DOĞAKA arasındaki işbirliğinin bölgemizde faaliyet gösteren sektörler açısından öneminin altını çizdi.

Fuara katılan firmalarımız ise Ayakkabı Sektörü olarak önemli bir organizasyona aynı yıl içerisinde ikinci kez katıldıklarını, iş bağlantıları yaptıklarını dile getirdiler. Firmalar organizasyonda emeği geçen DOĞAKA ve ATSO’ya teşekkürlerini sundular.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol