Hatay Mahalli Haber
MENÜ

17 Mayıs’a Kadar 1 Milyon Euro ödenmezse Futbolcular Serbest Kalıyor

Yayınlanma Tarihi : 15.05.2024 10:38 Bu haber 115 defa okundu

Trendyol Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Hatayspor’da şok gelişme yaşanıyor.Bordo-Beyazlı ekipte, oyunculara 17 Mayıs 2024 Cuma gününe kadar alacaklarına mahsuben 1 milyon EURO’nun ödenmediği takdirde takımdaki tüm oyuncuların serbest kalacağı öğrenildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
17 Mayıs’a Kadar 1 Milyon Euro ödenmezse Futbolcular Serbest Kalıyor

Oyuncuların serbest kalmasıyla birlikte Hatayspor Kulübü, sezon sonunda hiçbir oyuncusundan bonservis gelir elde edemeyecek ve kulüp büyük zarara uğrayacak.

PARA BULUNMAZSA TÜM OYUNCULAR SERBEST KALACAK

Hatayspor yönetim kurulu, 1 milyon EURO rakamı ödemek için yaptığı girişimlerden sonuç alamadı.

Cuma gününe kadar para bulunmadığı takdirde takımdaki tüm oyuncular serbest kalacak ve sezon sonunda Hatayspor’a bir kuruş dahi ödemeden istedikleri kulübe gitme hakkına sahip çıkacaklar.

ÖDEME MUTLAKA YAPILMALI, AKSİ HALDE HATAYSPOR’UN KADROSU BOŞALIR

1 milyon EURO’nun ödenmediği takdirde Hatayspor takımının kadrosunun boşalacağı ve kulübün büyük bonservis geliri beklediği Dele Bashiru, Kilama, Rivas ve Massanga gibi oyunculardan hiç gelir elde etmeden bedavaya başka kulüplere transfer olunmasına engel olunamayacağı belirtildi.

Hatayspor’da gelişen ‘ŞOK’ olaya çözüm bulunmadığı takdirde kulübün geleceğinin de riske edileceği, ödemenin yapılabilmesi için şehrin mülki amirlerinin ve dinamiklerinin olaya el atması gerektiğine dikkat çekildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol